Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben S. Pellumbi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

A. B. A.

J61828126T
(Projektim dhe zbatim i sistemeve hidraulike, ujesjellesi, shkarkimi te ujrave te zeza, projektim sistem ngrohjeje, ventilim, kondicionim, dhe ene nen presion,Importim eksportim tregtim me shumice dhe pakice )

Tiranë 25018142 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni