Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ardian Sulollari
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

SULOLLARI-KLIMA (Ish SULOLLARI)

K01529003M
(Tregti me pakice te kondicionereve ,chillera,kaldaja,aspiratore,panele diellore,pajisje elektroshtepiake. Montim dhe mirembajtje per ka!daja,kondicionere,sistem ftohje me uje e gaz dhe gjeeratore.Tregti me paki)

Tiranë 11605934 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni