Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arian Cenkollari
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

A.L.F.

J84015104A
(Veprimtari Tregëtare në fushën e ushqimit bar restorant hotele , motele dhe aktivitete turistike nëpërmjet agjensive turistike. Tregëti produktesh konsumu, industrial dhe ushqimor , lëndësh të para mak)

Korçë 3027838 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni