Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arjan Latifi
Rezultate gjithsej: 3

ILIRIADA

J61828125L
(Shitblerje me shumice e pakice, eksport import te mallrave te ndryshme, restorant, hoteleri, turizem, etj. Karburante e vajra lubrifikante, bime medicinale, tregtim automjetesh.Transport mallrash te te gjitha l)

Tiranë ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

A R J E I L

K31320002C
(Gërmime dheu, murature e betonarme-prishje dhe punime toke të germuar, prodhime materiale inerte-gurë, elemente betoni e betonarme të zakonshme, pararendur, gur dekorativ, ndërtime civile, industriale, tur)

Kamëz 18726518 ALL

MOBILERI EUROPA DURRES

M31822505O
(Import – Export, Tregti te Mobiljeve te Ndryshme.)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni