Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arjan Shyti
Rezultate gjithsej: 1

IMS-IP Gruppo Api

L02521208E
(Import-eksport i të gjitha llojeve të mallrave industriale, pjese këmbimi për automjete, vajra lubrifikante, tregtim me pakicë i karburantit dhe vajrave lubrifikante. Lende e pare për riciklim, linje prod)

Tiranë -46261743 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni