Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arjodita Rraboshta
Rezultate gjithsej: 3

Unitcenter

L51713002F
(Shoqëria ka për objekt të saj kryerjen e të gjitha aktiviteteve që një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar mund të ushtrojë në baze të legjislacionit shqiptar, brenda ose jashtë territorit të Rep)

Tiranë -594624 ALL

BEST TRAINING & CONSULTING

L96505011S
(Telemarketing, Call Center, Shitje On-line. Sherbime interneti. Shërbime Përkthimi nga Gjuha Shqipe në Gjuhe të huaj dhe anasjelltas. Kurse të Gjuhes Angleze. Kurse të Kontabilitetit - Alpha dhe Formimin )

Shkodër ALL

Toka Internacional B.C.C

M31420047G
(Aktivitet ne fushen e formimit, konsulences ne Biznes. Sherbimet me karakter strategjik (zgjidhje, propozime dhe alternativa strategjike operimi ), Sherbime marketing (strategji operimi dhe zgjidhje mbi mund)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni