Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arlind Muça.
Rezultate gjithsej: 1

SAM-ARS 2016

L62629204V
(Importimi,eksportimi dhe tregetimi me shumice e pakice brenda dhe jashte vendit te gjitha llojeve e materialeve te ndertimit ,metaleve me ngjyre dhe te zeza,skrap, te materialeve industriale,spitalore,kompiuter)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni