Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Armand Lilo
Rezultate gjithsej: 2

B&J Energy

L91316007G
(Implementimi, zbatimi dhe menaxhimi i projekteve gjeneruese të energjisë elektrike eolike, fotovoltaike, hidrike dhe gjeotermale dhe marrja nga Qeveria Shqiptare apo Institucionet e Shtetit Shqiptar i të gji)

Tiranë ALL

ARMAAR GROUP (Ish MIG - MAIN INVESTMENT GROUP)

M01517007J
(Investimi me pjesëmarrje në kuota. Ofrimi i shërbimit të konsulencës, në fushën e biznesit, manaxhimit, taksave, informatikes etj. Projektim dhe zbatim i veprave ndërtimore me karakter civil dhe industr)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni