Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Armand Qëndro
Rezultate gjithsej: 1

AZ Trading

L81515016F
(Tregetimi i te gjitha llojeve te letres se aluminit per industrine ushqimore dhe nenproduktet e tij ,tregetim te mallrave,materialeve,automjeteve, mjeteve industriale me goma dhe zinxhire te tipeve te ndryshme,)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni