Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Artan Gaçi (Zoterues Pasiv)
Rezultate gjithsej: 1

AG. TCC

L52227046H
(Aktivitet import-eksport, sipermarrje, investime ne hoteleriturizem, gastronomi si dhe çdo lloj sektori tjeter, veprimtari ne fushen e ndertimeve, rikonstruksioneve, restaurimeve, konsulence ne fusha te ndrysh)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni