Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Artjan Qirici
Rezultate gjithsej: 1

QIRICI'S MARINE ( ish "DURRËS SHIPCHANDLER & AGENCY")

M01323508C
(Furnizimi i anijeve të huaja dhe shqiptare, anijeve të peshkimit, anijeve ushtarake shqiptare dhe të huaja që prekin Portin e Durrësit si dhe në të gjithë portet e Shqipërisë me: mallra doganore, pije)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni