Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ashta Beteiligungsverwaltung GmbH
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ENERGJI ASHTA

K82417005V
(Qëllimi i shoqërisë do të jetë projektimi, financimi, ndërtimi, zotërimi, vënia në punë, mirëmbajtja dhe transferimi i një projekti të ri për hidrocentral në Ashte, Republika e Shqipërisë, në )

Shkodër 238764458 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni