Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Astrit Varaku
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

A.L-ASFALT (Ish AV CONSTRUCTION)

K81511508A
(Ndërtimi, rikonstruksioni dhe mirëmbajtja e objekteve civile, turistike, shëndetësore, shoqërore, kulturore, tregtare, sportive, industriale, veshje fasada, vepra kullimi dhe infrastrukture, shërbime komu)

Durrës 40861983 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni