Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Astrit Veliaj
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

UFO (ish "VELA"; ish "UFO-UNIVERSITY"; ish "UFO UNIVERSITY sh.p.k.")

J82025002B
(Aktivitet në fushën e arsimit 9 - vjeçare, të mesëm dhe të larte, universitar dhe pasuniversitar. Botim dhe shtypshkrim i materialeve të formave dhe përmbajtjeve të ndryshme. Aktivitet në fushën e tr)

Tiranë 479319637 ALL

GLOBAL ELECTRONICS

L12206017A
(Import export ,tregtim i artikujve te ndryshme te te gjitha llojeve . 2.Tregtim pajisjesh eletronike, elektroshtepiake , kompjuterike e te tjera te ngjashme . 3. Sherbime, servis, instalime rrjetesh, dhenie )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni