Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Aurel Baçi
Rezultate gjithsej: 1

A.E.A & CO

M12423003H
(Objekti i veprimtarise se shoqerise eshte te ndermarre cdo veprim ose aktivitet tregtar te ligjshem per zhvillimin e te cilave nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar mund te themelohet dhe regjistrohet sipas)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni