Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Avni Hysa
Rezultate gjithsej: 1

HOREAL Expo Group

L52313007M
(Veprimtari ne Agro - Turizem, Restorant, Bujtina. Ushtrim aktiviteti sherbim dhe akomodim, Sherbime restoracioni dhe hotelerie si Bare, Restorante, Snak Bar, Hoteleri, Katering. Prodhim amballazhim dhe tregtim )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni