Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bardhi Meli
Rezultate gjithsej: 2

SuperStar-WB

L22609401U
(Veprimtari private në fushën ndërtimit, punime gërmimi në toke, punime civile dhe industriale, rikonstruksion dhe mirëmbajtje godinash civile dhe industriale, veshje fasadash, rruge, sheshe, autostrada, m)

Fier 306887 ALL

""USAlb & Co""

M22723401C
(Projekte dhe konsulencë në: fushën e gjeologjisë së kërkimit të naftës, gazit dhe ujit. Përgjithësime gjeologjike komplekse (të materialeve sejzmike, të rilevimit, gjeokimike, kimikomineralogjike )

Patos ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni