Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bashkia Sarandë
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

Ujesjelles Kanalizime Sarandë sh.a. ( ish "UJESJELLESI SARANDE")

J64228814D
(Shërbimi i furnizimit me ujë të pijshëm i konsumatorëve dhe shitja e tij. Mirëmbajtja e sistemit/sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm. Prodhimi dhe/ose blerja e ujit për plotësimin e kërkesës)

Sarandë 64114603 ALL

Klubi i Futbollit BUTRINTI

L14717801V
(Organizimi i aktiviteteve sportive në fushën e futbollit. Krijimi i ekipeve zinxhir për sportin e futbollit, si dhe pjesëmarrja për garat sportive të organizuara nga Federata Shqiptare e Futbollit. Futja )

Sarandë 0 ALL

Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Sarandë sh.a

M24828802U
(Sherbimi i furnizimit me uje te pijshem i konsumatoreve dhe shitja e tij. Mirembajtja e sistemit/sistemeve te furnizimit me uje te pijshem. Prodhimi dhe/ose blerja e ujit per plotesimin e kerkeses se konsuma)

Sarande ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni