Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bashkim Delija
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

CLIMACASA SHPK

L07805502F
(Në fushën e projektimit të sistemeve të ngrohje- ftohjes - hidraulike -panele diellore për ujë sanitar dhe për sistemet e integruara, panele fotovoltaike, kamera sigurie si dhe në fushën import eksport)

Lezhë 4358371 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni