Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bashkim Dulla
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

BOSHNJAKU. B

K72627402H
(Investitor në fushën e ndërtimit të objekteve të ndryshme civile dhe industriale, private dhe shtetërore, social kulturore dhe agjensi për shitblerjen e këtyre ndërtimeve. Ndërtimi, rikonstruksioni dh)

Fier 21251258 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni