Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bashkim Sali
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

VLER-INVEST

K81721022P
(Projektim, mbikqyrje, kolaudim, konsulencë, shërbime dhe vlerësim në fushën e ndërtimit. Ne fushen e inxhinierise mjedisore, ne te gjitha fushat me karakter studimi e vleresimi tekniko ekonomik.)

Tiranë 7351647 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni