Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Behexhet Uruçi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

BLERIMI

J62903384G
(Ndertime civile dhe industriale, turistike, projektime, prodhim materiale ndertimi, import-eksport, tregti me shumice dhe pakice dhe transporte te ndryshme. Transport mallrash e udhetaresh, punime duroalumini, )

Elbasan 29917390 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni