Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Besnik Bali
Rezultate gjithsej: 1

Bali - 04 sh.p.k

M21802035T
(Germim,Transport dhe Sistemim.Ndertim i objekteve civile dhe industriale.Import-Eksport.Ushtrim te cdo lloj veprimtarie te ligjshme,te lejueshme per formen e shoqerise,e cila nuk ndalohet me ligj [sipas neni)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni