Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Besnik Bami
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

BAMI HOLDING (ish "BAMI")

J94416206R
(Punime të përgjithshme dhe speciale ndërtimi por pa u kufizuar vetëm në to; ndërtime civile dhe industriale, rikonstruksionin dhe mirëmbajtjen e tyre, veshje fasadash; ndërtim rrugësh, autostrada, mbik)

Krujë 27071243 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni