Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Besnik Binjakaj
Rezultate gjithsej: 1

Alba Shipping Co

L91724022J
(Shoqëria ka për objekt dhe qëllim të saj aktivitetet e mëposhtme: menaxhimin, operimin, riparimet, mirëmbajtjen dhe përmirësimin teknik dhe adaptimin për të përmbushur kërkesat aktuale dhe të ardhs)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni