Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Besnik Kaçorri
Rezultate gjithsej: 2

Bil & Ka

L62206043R
(Prodhim përpunim shitje produktesh të ndryshme. Asfalt beton rrugë ndërtim tregti kallderim beton dhe nënnjësitë e tij. Ndërtim rrugësh. Punime në infrastrukture në lidhje me tendera dhe punë të tj)

Tiranë ALL

KAÇORRI 3

M27808501P
(Ne fushen e ; Ndertimit te objekteve te ndryshme publike ose private, bujqesore ose industriale. Prodhim, perpunim dhe tregtim inertesh, betoni dhe asfalti.Tregtise me shumice dhe pakice te materialeve te nd)

Lezhe ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni