Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Besnik Lulaj
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

VALONA KONSTRUKSION (ish "MARINA BAY LUXURY RESORT AND SPA")

K26330202E
(Ndertime, mirembajtje dhe rikonstruksion i plote i ndertimeve civile dhe industriale. Punime kondicionimi, instalime elektrike dhe internet, hidraulike, panele diellore, gipsi dhe kartoxhesi tavane dhe suvatime)

Vlorë 7786050 ALL

MARINA BAY

L97426202U
(Bar,hotel, restorant, shfrytëzim dhe menaxhim plazhi, pishinë, heliport, parkim në Tokë dhe Det, sallë konferencash, sallë eventesh, ambjente sportive, kënd lojrash, lavanderi.)

Vlorë ALL

B&V Security

M16921208D
(Sigurimi fizik, mbrojtja e jetes dhe shendetit te shtetasve, vendas dhe te huaj.Ruajtjen dhe sigurimin fizik te objekteve publike dhe private. Shoqerimin e vlerave monetare e materiale si dhe te sendeve te c)

Vlore ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni