Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Besnik Sulaj
Rezultate gjithsej: 2

T A I W A N

K32022001U
(Aktivitet në fushën e tregtisë së bareve, restoranteve e hotelerisë duke përfshirë këtu të gjitha ambientet argëtuese, disko, klube nate e lojëra të ndryshme argëtuese në funksion të tyre, lojër)

Tiranë 105515 ALL

PANAHOR INVEST

L61612035U
(Objekti i Shoqërisë do të konsistojë në veprime mbi pasuritë e paluajtshme, duke përfshirë por pa u kufizuar në shitje dhe blerje e pasurive të paluajtshme, qiradhënie e pasurive të paluajtshme, në)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni