Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bledar Mane
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

MANE/S (Ish MANE)

J64103865K
(Ndertim,Projektim materiale ndertimi,Laburator,importeksport. Grumbullim te mbetjeve te ngurta. Restaurimit te objekteve te trashegimise kulturore, muzeale, vepra arti etj. Tregtim mallra industriale dhe elektr)

Sarandë 34351000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni