Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bujar Murati
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

EURO-ALB

K66613407H
(Aktivitet ne fushen e ndertimit ku perfshihen : Ndertim objektesh te permasave te ndryshme si shtepi, vila, ndertesa shumekateshe ose komplekse pallatesh, punime mirembajtje, sherbim fasade. Ndertim rrugesh dhe)

Dibër 3607471 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni