Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:CABLE SYSTEM
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALBANIABEG AMBIENT ( ish "BEG ALBANIA")

K11407003P
(Realizimin dhe administrimin e hidrocentraleve te Kaludhit,Dragotit,Karbunares e Skavices.Zhvilimin e veprimtarise se projektimit,ndertimit,mirembajtjes dhe administrimit te impianteve dhe veprave publike ne)

Tirane 7396667 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni