Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:COMPANY FOR CONSULTING GRANT THORNTON CONSULTING DOO
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

GRANT THORNTON (ish "GRANT THORNTON ALBANIA")

K91923007M
(Auditimin e pasqyrave financiare te pavarura apo te konsolidura te bankave, shoqerive tregtare dhe personave te tjere juridike, dhe sherbimeve te tjera te certifikimit; sigurimi i ndihmes se kontabilitetit, )

Tiranë 11322678 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni