Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Chimica Dell Dott.Francesco D'Agostino S.p.a
Rezultate gjithsej: 1

Chimica Dott.Francesco D'Agostino S.p.a Bari Italia

L21409008V
(Prodhim, përpunim dhe tregtim të produkteve kimike në përgjithësi dhe dytësore që kane përdorim të ndryshëm si industriale, ekologjike, farmaceutike, kozmetike dhe shtëpiake, detergjent, detersive dh)

Tiranë -6751680 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni