Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:DIAVERUM INTERNATIONAL AB
Rezultate gjithsej: 1

DiaVita

L52305009L
(Zbatimi i kontratës së konçesionit/partneritetit publik privat "Për Shërbimin e Hemodializës pranë spitaleve rajonale në Shkodër, Lezhë, Korçë, Vlorë dhe Elbasan". Shoqëria e zhvillon aktivitetin )

Tiranë -53242 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni