Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Daniela Çelo
Rezultate gjithsej: 1

Grein-T

L93309201I
(Ndërrmarje ndërtimi për vete e për llogari të të tretëve në kryerjen e veprimtarivë ndërtimore, ndërtime civile, industriale, bujqësore, turistike dhe kompletimi me instalimet elektrike...etj që li)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni