Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dardan Koliçaj
Rezultate gjithsej: 1

D & KO

L61706022I
(A- Në fushën import-eksport automjete, makineri etj. Automjete përdorim i veçantë. Platforma për punime në lartësi të ndryshme. Automjete të renda. Blerje, shitje dhe dhënie me qira të automjeteve d)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni