Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dashnor Lazaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

A. 91

J64505806V
(Ne fushen e ndertimeve dhe monitmeve elektrike si dhe veprimtari tregtimi te materialeve elektirke me pakice e shumice import-eksport.prodhimin e materialeve te ndertimit,materialeve elektrike,produkteve ushqim)

Vlorë 3298891 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni