Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Defrim Celami
Rezultate gjithsej: 1

TESLA VIZION

L31518001O
(Ushtrimin e veprimtarise private ne fushen e projektimit, mbikqyrjes, zbatimit dhe kolaudimit te punimeve te objekteve civile ekonomike, industsriale e turistike. Studime gjeologjike, minerare, hidrogjeologjike)

Tiranë 850070 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni