Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dintar Thanasi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

TEA-D

K32522629L
(Ndertim,Shitblerje me shumice e pakice,imp eksp te mall te ndryshem te te gjitha llojeve si dhe atyre ind. e ushq.,bojra vaji dhe hidromate,konfeksione,tekstile,elektroshtepiake,hidrosanitar e,prod bujq e blegt)

Gjirokastër 4596706 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni