Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Donike Gega
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"GEGA CENTER GKG" (ish GEGA CENTER)

K66801001T
(Tregtim me pakice karburanteve e lubrifikante, pike gazi e trasport i tij. Tregtim me shumice e pakice i mallrave ushqimore, industriale, paisje elektroshtepiake, produkte bujqesore dhe blegtorale, konfeksione )

Tiranë 134299184 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni