Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dorela Kraja
Rezultate gjithsej: 1

A & L KRAJA

L66720003N
(Shërbime të ndryshme ekonomike dhe juridike. Përfaqësimin e subjekteve pranë institucioneve të ndryshëm shtetërore dhe private. Tregtimin dhe Montimin e Rrjeteve Kompjuterike dhe Kamerave të Sigurisë.)

Shkodër ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni