Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dritan Metaj
Rezultate gjithsej: 3

MF INVEST GROUP

L71830010R
(Per te gjitha llojet e projektimeve dhe punimeve te ndertimit te parashikuara per tu licencuar nga Ministria e Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit ( Emertimi i Ministrise varion sipas ndryshimeve)

Tiranë ALL

JA TIRANA (ish "JAA")

L82009016I
(Krijimi i akademisë së futbollit, ndërtimin dhe shfrytëzimin e akademisë sportive si institucion formimit sportiv për të gjithë moshat. Regjistrimin e akademisë pranë federatës së futbollit dhe i)

Tiranë ALL

AMBER SPORT

M21415036L
(Design, programatizim, menaxhim dhe/ose shfrytezim i faqeve te internetit (website).Design, programatizim, menaxhim i faqeve te internetit (website) te pershtatshme per telefona celulare ose pajisje smartpho)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni