Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Durim Babasi
Rezultate gjithsej: 1

KEGLI-DURI

K94016202U
(Transport mallrash dhe pasagjeresh,ndertim lavazhi per automjete,tregtim me shumice e pakice te pjeseve te kembimit te automjeteve,makineri si dhe pajisje te tjera sidomos per prodhim inertesh. Tregtim arikuj u)

Durrës -18217811 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni