Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:EDILEUROPE
Rezultate gjithsej: 1

XHEMI 02

K33708662N
(Tregetim mallra te ndryshem, pjese kembimi automjete, produkte blegtorale. Grumbullim tregetim te bimeve medicinale amballazhim, paketim si dhe eksportin importin e tyre. Bar kafe hoteleri, bilardo. Transport m)

Pogradec ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni