Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:EMS SHIPPING & TRADING
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

EMS ALBANIAN PORT OPERATOR (EMS APO)

L31804506A
(Menaxhimi, operimi, ndërtimi, mirëmbajtja dhe përmirësimi teknik dhe adaptimi i Terminali Lindor në Portin e Durrësit sipas marrëveshjes konçensionare të lidhur me Qeverinë Shqiptare. Operimi i Termin)

Durrës 24919737 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni