Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ENOLIO sh.p.k
Rezultate gjithsej: 1

BUSHTRICA HYDROPOWER

L72120013S
(Ndërtimi i Hidrocentralit Bushtrica 3, i tipit BOT, (Ndërto-Opero-Transfero). Prodhimi, transmetimi dhe shpërndarja e energjisë elektrike prodhuar nga Hidrocentrali Bushtrica 3. Shrytëzimi dhe mirëmbajtia)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni