Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:EUROPA ELETTROINDUSTRIALE
Rezultate gjithsej: 1

HYDRO LUNIK

L21724010C
(Shoqëria ka për objekt të saj ndërtimin, funksionimin dhe transferimin e centralit të "Kostenjë", "Gjuraj", "Kostenjë 2" dhe "Neshta" pranë Autoritetit kontraktues, përfshirë financimin, ndërtimin, v)

Tiranë -19362119 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni