Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Edi Grabocka
Rezultate gjithsej: 1

NOVAMED

M11519026D
(Objekti i aktivitetit te Shoqerise eshte kryerja e çdo aktivitet tregtar te lejuar nga legjislacioni Shqiptar, dhe veganerisht: Import-Eksport i mallrave dhe produkteve te ndryshme perfundimtare farmaceutike, )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni