Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Edion Gjikuria
Rezultate gjithsej: 1

DION GROUP

L97427202C
(Ndërtim, montim dhe rikonstruksion i objekteve dhe veprave të çfarëdollojshme, industriale, turistike, civile. Punime në fushën e ndërtimit të rrjeteve inxhinierike të ujësjellësit, të kanalizimeve )

Himarë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni