Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Edison Zaçi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ARTYKA II

K26625603U
(• Punime germimi ne toke, • Ndertime civile dhe industriale, • Rikonstruksion dhe mirmbajtje godinash civile e industriale, veshje fasada, • Rruge, autostrada, rikonstruksion, sistemim, asfaltim rruge, )

Korçë 3291987 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni